Nus utilisain cookies per questa pagina-web. Cun l'utiliasaziun da nossa pagina-web, giais Vus d'accord cun l'utilisaziun da cookies. Ulteriuras infurmaziuns lasura, co che nus utilisain cookies e co quels pon midar las preselecziuns, chattais Vus qua:
Cookies èn pitschnas infurmaziuns da texts, che vegnan arcunadas en Voss browser e che stattan era a disposiziun tar ulteriuras visitas. Uschia pudain nus p.ex. mantegnair il chanaster da rauba e quai sur plirs clics e tar la proxima visita surpigliar la furma correcta da lur lingua, lur valur, lur pajais furnitur ed il parameter da lur maniera da spediziun. En il cookie sco tal na sa chattan naginas datas persunalas. En ils plirs browsers chattais Vus parameters per vesair ils cookies e per stizzar eventualmain quels.
Total 223 Flaschen aus einem Pedro Ximenez Sherry Hogshead von Hunter Laing.
Tasting Notes
Geschmack:Kräftige Aromen nach gekochten Pflaumen, dunkler Schokoladen-Créme und Gewürzen. Überraschend weich und süss am Gaumen. Cremige Milchschokolade, Rum und Trauben-Glacé. Etwas Heidehonig leitet über zum langen, dessertartigen Nachklang.