Nus utilisain cookies per questa pagina-web. Cun l'utiliasaziun da nossa pagina-web, giais Vus d'accord cun l'utilisaziun da cookies. Ulteriuras infurmaziuns lasura, co che nus utilisain cookies e co quels pon midar las preselecziuns, chattais Vus qua:
Cookies èn pitschnas infurmaziuns da texts, che vegnan arcunadas en Voss browser e che stattan era a disposiziun tar ulteriuras visitas. Uschia pudain nus p.ex. mantegnair il chanaster da rauba e quai sur plirs clics e tar la proxima visita surpigliar la furma correcta da lur lingua, lur valur, lur pajais furnitur ed il parameter da lur maniera da spediziun. En il cookie sco tal na sa chattan naginas datas persunalas. En ils plirs browsers chattais Vus parameters per vesair ils cookies e per stizzar eventualmain quels.
Über 15 Jahre in amerikanischer Eiche, in denen zuvor Amontillado und Oloroso Sherry lagerte, gereift, bevor der Ausbau abschliessend im Solera-Verfahren erfolgte.
Tasting Notes
Nase:Intensive Noten von Trockenfrüchten, Datteln, Rosinen, Feigen und Aprikosen. Dazu kommen würzige Aromen von gerösteten und gebrannten Mandeln, Butterkaramell, Kakao, Vanille und Eichenholz.
Geschmack:Weich, sehr schön ausbalanciert und facettenreich. Die Aromen die in der Nase anwesend waren spiegeln sich erneut wunderbar wieder.